Сьогодні в Ямполі відбулась зустріч мешканців будинку №10 по вулиці Заводській з генеральним директором ТОВ «Водолій БС» Олегом Сахошко. Гендиректор вислухав чимало нарікань на роботу його підприємства від мешканців будинку, проте не схотів на власні очі подивитись на ремонт під’їзду, який розпочали, але не довели до кінця працівники ТОВ «Водолій – БС».

 Мешканці будинку зачитали листи з обіцянками провести ремонт, що надходили на їх адресу від ТОВ «Водолій-БС» та селищної ради, нагадали і усні обіцянки вирішити проблему, які давали особисто Олег Сахошко і заступник селищного голови Віктор Харитоненко. 



Особливо обурило людей те, що щоб завершити ремонт їх під’їзду потрібно було ще буквально три дні, але працівники підприємства були зняті з робіт та залучені до ремонту в приміщенні одного з правоохоронних органів. Тепер же закінчити ремонт неможливо, причин до того у ТОВ «Водолій БС» чимало: від холоду до недостатності грошей.

1 thought on “Один одного не почули

  1. Как всегда пообещает Cахошко, а потом забудет про обещаное и скажет я такого не говорил? Не в первый раз ему обманывать жителей Ямполя.

Comments are closed.

error: Content is protected !!