23 червня на базі державного підприємства «Свеське лісове господарство» відбулось виїзне засідання колегії Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Керівники управління та директори державних лісогосподарських підприємств з усієї області ознайомились з роботою підприємства. Зокрема, відвідали Олинське та Чуйківське лісництво, їм був цікавий досвід свеських лісівників у справі природного поновлення лісових насаджень, будівництва лісових доріг та мостів. Окрім того, вони відвідали виробничу базу  ДП «Свеське лісове господарство» в Свесі.

– Ми були вражені тим, що побачили, – заявив журналістам начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець. – Не можна не відмітити чудовий стан лісових культур, стан лісових доріг та мостів, які побудовані підприємством і значно скоротили відстань вивозу деревини. Це дозволяє підприємству економити гроші і вкладати їх в розвиток.

Він відзначив директора ДП «Свеське лісове господарство» Олега Закусило, якому вдалось налагодити роботу підприємства. «Досвід роботи Олега Миколайовича доводить, що якщо людина хоче щось зробити – вона це робить, а не шукає виправдання», – зазначив Віктор Чигринець.

3 thoughts on “Свеські лісівники поділились досвідом роботи (фоторепортаж)

  1. Свесса -лучшая бесспорно!!! Желательно нынешнему директору нужно и свою команду было привести результат наверное был-бы ещё лучше!!!!

Comments are closed.

error: Content is protected !!