Ямпільчани зробили перший крок до благоустрою мальовничого, але занедбаного урочища «лікарняний» став, що розкинулось між центральною районною лікарнею та приватними житловими будинками селища.

3 жовтня на «лікарняному» ставі відбувся перший суботник, в якому взяли участь активісти молодіжної організації «Молодь Ямпільщини» (голова Олександр Соломко) та вихованці футбольної секції районної ДЮСШ (старший тренер Віталій Марушко), благословив небайдужу молодь на суспільно корисну працю настоятель Свято-Георгіївського храму отець Микола.

Учасники суботника працювали понад шість годин. Спочатку зібрали сміття вздовж берега водойми та в лісопарковій зоні. Але найбільше зусиль було спрямовано на впорядкування дамби, якою кожного дня проходять сотні мешканців селища. Зокрема її очистили від чагарнику, великої кількості повалених дерев та побутового сміття.

Цей суботник став першим етапом реалізації проекту «До чистоти разом», який «Молодь Ямпільщини» проводить за підтримки Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації. В рамках проекту передбачено ще багато справ по благоустрою селища, які ямпільська молодь планує реалізувати вже найближчим часом.  

3 thoughts on “«Молодь Ямпільщини» взялась за благоустрій «лікарняного» ставу

  1. Когда будет следующий субботник ?
    Очень хочу принять участие

  2. Сообщите когда прийти помошникам, мы может и не совсем МОЛОДЬ, но от участия неоткажемся

Comments are closed.

error: Content is protected !!