Друзі, сьогодні ми вже з впевненістю можемо говорити про те, що об’єднання «Молодь Ямпільщини» – Радикальна партія» отримало представництво у Ямпільських районних та селищних радах. А отже, можливість працювати над втіленням в життя наших планів та ідей щодо перетворення Ямполя на успішне, омріяне нами селище. Але і ви, і ми чудово розуміємо, що цей успіх був би неможливий без вашої підтримки. Ми дякуємо за надані вами можливості для поширення наших планів і ідей, дякуємо, що повірили в нас та підтримали нашу команду.

Особливо ми вдячні нашим прихильникам з Ямполя, Орлівки та Свеси. На цих округах Радикальна партія отримала вражаючу підтримку виборців і опинилась серед лідерів. По Ямполю наша команда взагалі отримала другий результат – 13,8% голосів виборців.

Як результат, двоє наших депутатів представлятимуть ваші інтереси в Ямпільській районній раді, ще чотири – в Ямпільській селищній раді. Точно будуть наші депутати і в Орлівській сільській та Свеській селищній раді. На виборах Ямпільського селищного голови кандидат від «РПЛ – Молодь Ямпільщини» отримав третій результат і 285 голосів.

Дякуємо за ваші зусилля і неймовірну підтримку, принципову та проактивну громадянську позицію. Попереду багато роботи і ми сподіваємося, що і надалі будемо плідно співпрацювати для втілення нашої програми змін у життя.

З повагою, Олександр Соломко,

голова об’єднання «Молодь Ямпільщини» – Радикальна партія»

6 thoughts on “Дякуємо за підтримку!

  1. Меня удивляет упорство ямпольчан, с которым они наступают на одни и те же грабли: Цыбулька, которая про…фукала в ямполе все, что можно было профукать – снова у руля. И только потому, что молодежь проигнорировала выборы. Не явилась на избирательные участки. Пенсионеры отдали голос за тормоз развития поселка. Печально – но факт. Будущее за такими, как Александр.

  2. Всему свое время. Возможно однажды и Александр будет у руля. Зато теперь будут работать на перспективу.

  3. Молодцы !!!! Этот результат конечно же мог бы быть гараздо лучше , но уверен что в будущем молодёжь ещё блеснёт .

  4. Молодец Саша ! Умничка ! Ты наша гордость ! Так держать !!!Мы голосовали за тебя !!!

  5. Напишите пожалуйста фамилии депутатов избранных в районный совет.

Comments are closed.

error: Content is protected !!