Гори зібраного на звалищах сміття, неприємний запах та повна антисанітарія.

У такому жахливому стані тепер перебуває перший під’їзд будинку №6 по вулиці Заводській у Ямполі. Колись благополучний будинок на сміттєзвалище перетворює жінка, яка веде бродячий спосіб життя.

Кімнату у цьому будинку вона отримала після того, як згоріла її власна, захаращена сміттям, одноповерхова оселя. Тим не менш, від звички тягнути непотріб додому вона не позбулася і уже перетворила на смітник своє нове житло.

Жінка не зважає на сусідів і продовжує антисанітарний спосіб життя. Завдяки її старанням у під’їзді будинку постійно стоїть нестерпний запах, тут розводиться величезна кількість мух та тарганів.

Люди скаржилися до місцевої влади, яка, вочевидь, і надала кімнату у розпорядження жінки, але там воліли не втручатися у ситуацію. Тож, мешканцям будинку не залишилось іншого виходу, ніж звернутися до газети і, тим самим, привернути увагу до їхньої проблеми.

Ямпільчани розмірковують, чи довго б терпіли селищні чиновники таку антисанітарію у під’їздах власних будинків. І чи сиділи б вони склавши руки, якщо б ця проблема стосувалась їх особисто.

3 thoughts on “Неприємне сусідство

  1. нужно немедленно выселить этого человека, пока не пострадали жильцы этого дома и конечно же дети… КАРАУЛ.

  2. Власть тут ни при чем. Жильцам надо обратиться в суд. Только суд, ( и никакая власть, тем более газета), может решить судьбу этой бедной женщины. Ей, конечно же, место в приюте.

    1. Опять власть ни причем!!! Кто то же должен следить за такими людьми и отвечать. А то видать следующая статья будет :” На Сумщині серія інфекційного захворювання по в. Заводській б6″.

Comments are closed.

error: Content is protected !!