На Ямпільщині з 12 серпня проводиться місячник безпеки дорожнього руху.

Т.в.о. начальника Ямпільського відділення поліції Микола Куліш під час зустрічі зі ЗМІ розповів, що метою таких заходів є виявлення та припинення фактів порушень Правил дорожнього руху, попередження та недопущення скоєння дорожньо-транспортних пригод. Заплановано провести цільові профілактичні заходи, які матимуть за мету дисциплінувати учасників дорожнього руху, як водіїв так і пішоходів, котрі порушують Правила дорожнього руху, зменшити кількість загиблих та травмованих на дорогах.

З початку проведення місячника безпеки дорожнього руху, правоохоронці Ямпільщини виявили 21 адміністративне правопорушення в сфері безпеки дорожнього руху. Поліцейські затримали 7 водіїв, які керували транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Також Микола Куліш зазначив, що порушення правил дорожнього руху, особливо керування транспортним засобом у стані сп’яніння, безпосередньо впливають на стан аварійності.

Як зазначив очільник Ямпільського відділення поліції: «Даний захід не тільки дасть змогу встановити обставини подій, а й убезпечити громадян від можливих крадіїв, допоможе правоохоронцям швидше вийти на слід зловмисника».

Поліція Ямпільщини через ЗМІ закликала водіїв, пішоходів і велосипедистів дотримуватися Правил дорожнього руху заради власної безпеки та безпеки інших учасників дорожнього руху.

http://www.yampil.info/a13-2 http://www.yampil.info/a53 http://www.yampil.info/a54 http://www.yampil.info/a52 http://www.yampil.info/a56 http://www.yampil.info/a59 http://www.yampil.info/a58 http://www.yampil.info/a57 http://www.yampil.info/a81 http://www.yampil.info/a82 http://www.yampil.info/a82 http://www.yampil.info/a53 http://www.yampil.info/archives/17987.html http://www.yampil.info/archives/17979.html http://www.yampil.info/archives/18125.html

error: Content is protected !!