Найщасливішу подію в житті молодої родини Юрія та Ірини Колесників побачить вся країни, адже їх весілля потрапить на телеекрани. Молодята вирішили взяти участь у телешоу «Чотири весілля» на телеканалі «1+1» і влаштували справжнє свято в «конопляному» стилі.

Річ у тім, що голова родини Юрій очолює фермерське господарство «Екосвіт» і має справу з вирощуванням та переробкою технічної коноплі та льону. Тож, молодята вирішили поєднати весілля з популяризацією вирощування традиційних українських культур, подбавши про декор заходу та страви на весільному столі. І те, й інше було виготовлене виключно з конопель.

Допомогли ямпільчанам здійснити мрію працівники глухівської Дослідної станції луб`яних культур. Тож, зйомки телепередачі пройшли в сусідньому місті. Для вінчання Юрій та Ірина обрали церкву Київського патріархату, розташовану в стінах головного корпусу цієї дослідної станції.

Тож, з нетерпінням чекаємо виходу телепрограми в ефір та вболіваємо за земляків, які мають всі шанси на перемогу. Принаймні за оригінальністю змагатися з ними буде вкрай важко.

Нагадаємо, ямпільчани не вперше становляться героями популярних телепрограм. У жовтні 2012 року ямпільська родина Федерякиних стала учасникам сімейного телешоу «Врятуйте нашу сім’ю» на СТБ.

КУПЕЛЬ ДЛЯ БАНИ

error: Content is protected !!