Про це повідомляє Управління ДСНС України в Сумській області.

23 листопада о 21:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вулиці Марченка у місті Дружба Ямпільського району. Про пожежу повідомила сусідка, яка з вікна власної оселі побачила, що горить покрівля мансарди та відразу зателефонувала на лінію екстреного виклику «101». На місце події були направлені професійний пожежний пост міста Дружба і відділення чергового караулу 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

На момент прибуття рятувальників полум’ям було охоплено мансарду житлового будинку. Існувала загроза поширення вогню по легкозаймистим дерев’яним конструкціям на поруч розташовані споруди.

Усього до ліквідації загоряння було задіяно 4 чоловіки особового складу та 1 пожежний автомобіль від 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також 6 працівників та 2 автоцистерни професійного пожежного посту м. Дружба. О 22:19 вогнеборці локалізували пожежу та не допустили її перекидання на поруч розташовані господарчі споруди та сарай. О 02:55 пожежники ліквідували загоряння.

Вогнем знищено мансарду житлового будинку та покрівлю літньої кухні на площі 15 квадратних метрів, пошкоджено перекриття  житлового будинку та літньої кухні.

На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група у складі працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліції. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

error: Content is protected !!