Як повідомили сьогодні в райдержадміністрації, на цьому тижні відбудеться робоча зустріч голови Сумської обласної державної адміністрації Юрія Чмиря з головою Ямпільської районної державної адміністрації Ігорем Палагиним, головною темою зустрічі стане незаконна діяльність на території Ямполя по виробництву деревинного вугілля.

4 thoughts on “На рівні губернатора

  1. А толку собираться. Вопрос фактически решен. Палагин им больше работать не даст. За что ему спасибо от Ямпольчан. Да и Деркач поддержал

  2. А ні в чому, окрім того, що стримав слово перед ямпільчанами і до кінця боровся з цими гадами, що травлять нас і наших діток. В той час, коли Животенюки і Косенки тільки обіцяли, а самі домовлялись з московками, Палагин привернув до проблеми увагу і Деркача і Чмиря, привіз сюди податкову міліцію, напряг місцевих ментів, пожежників і, так званого, мера селища. Якщо справу вдасться довести до кінця – це буде його заслугою.

    1. Да он тоже вроде особо не чем не успел отличиться… И как развивались события тоже не всем известно… А заявить в конце что с моей помощью это все выполнилось и дурак сможет.

Comments are closed.

error: Content is protected !!