Дружбівчани тріумфально вийшли у фінал, де першими закинули шайбу принциповому супернику ХК «Шостка», але не змогли втримати перевагу.

Напередодні відбулася півфінальна гра, на штучній льодовій арені стадіону «Авангард» зустрічались ХК «Дружба» та ХК «Суми».

У першому періоді рахунок у матчі відкрив капітан дружбівців Геннадій Латиш. Сумчани кинулися відіграватися, але шайби Дениса Клімова та Віктора Хованського охолодили пил суперників. Кульмінацією зустрічі став майстерний індивідуальний прохід Руслана Комарова з точною передачею на Миколу Меренцова, який холоднокровно закинув четверту і останню шайбу у цьому матчі.

Гра хокеїстів з Дружби заслуговувала найвищих похвал. Особливі бійцівські якості у цьому матчі проявили ветерани команди Юрій Чаров, Валерій Песоцький та воротар команди Євген Нагорний.

А сьогодні відбулася фінальна гра Чемпіонату Сумської області з хокею, де ХК «Дружба» зустрівся з ХК «Шостка», який у півфіналі переміг «Лідер» (Білопілля) з рахунком 4:3.

«Дружба» повела у рахунку після влучного кидка Геннадія Латиша, але ХК «Шостка» зміг перемогли суперника завдяки «дублю» Артема Пищика.

Таким чином, ХК «Дружба» зайняв лише друге місце в чемпіонаті області. До «срібних» нагород, команда отримала і одну індивідуальну відзнаку – Геннадій Латиш був визнаний кращим захисником чемпіонату.

1 thought on “ХК «Дружба» – срібний призер чемпіонату області з хокею

  1. Приєднуємось до вітань Вашої перемоги, громадська організація “Інвалідів Хутір-Михайлівська”.Не перширший рік навожу приклад Ваших досягнень, питають у Конотопі товариство сліпих, юридичний центр м.Шостка як ім вдається у такій маленькій м.Дружба отримувати перемоги???

Comments are closed.

error: Content is protected !!