30 квітня відбудуться позачергові вибори Усоцького сільського голови

Верховна Рада України прийняла Постанову №1888-VIII «Про призначення позачергових виборів Усоцького сільського голови Ямпільського району Сумської області», якою призначила вибори голови громади на 30 квітня.

В постанові вказано, що позачергові вибори призначені у зв’язку з достроковим припиненням повноважень Усоцького сільського голови Бабича В.В. та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України, частини третьої статті 14, частин першої та п’ятої статті 15, статей 68, 69 Закону України «Про місцеві вибори». Колишній сільський голова залишив посаду ще 26 серпня минулого року, написавши заяву про дострокове припинення повноважень, яку більшістю голосів підтримали депутати сільської ради. Цікаво, що за сім місяців, які минули з дня відставки, Володимир Бабич так публічно і не оголосив про причини, які підштовхнули його залишити посаду.

До квітня мешканцям Уска доведеться визначитись, кому довірити важелі управління селом. Прізвища претендентів стануть відомі вже найближчим часом.

error: Content is protected !!