Ямпільчани здивовані «креативом» під час реконструкції тротуару

У мешканців селища склалось враження, що підрядна організація, що проводить роботи по реконструкції тротуару по вулиці Соборній має намір залишити саморобні клумби навпроти однієї з аптек.

– Ми щиро радіємо з того, що на нашій вулиці з’явиться новий тротуар. Не можна не відзначити, як швидко і якісно проводять роботи підрядники, на очах змінюється вигляд не лише нашої вулиці, а і всієї центральної частини селища, – відзначають ямпільчани. – Водночас, ми здивовані тим, що замість суцільного тротуару, навпроти аптеки хочуть залишити жахливі клумби. Невже це передбачено проектом?, – зазначають мешканці селища.

Люди говорять, що коли в цьому місці був старий асфальт – ніхто не заперечував проти розміщення клумби, хоча вона і була зроблена дуже грубо (зі стовпів). Але зараз є можливість зробити вулицю гарною і естетичною, а ця клумба там зовсім не потрібна.  

3 thoughts on “На новому тротуарі залишать клумби?

  1. Это пи…дец, товарищи! Разве не понятно, что испортится весь вид тротуара?!!! Либо такие клумбы должны быть симметрично по всей длине, либо их не должно быть вообще. Кто принял такое решение?

  2. Вообще клумбы можно под домами разбить при желании. Зачем они возле дороги, не совсем понятно.

Comments are closed.

error: Content is protected !!