Юні ямпільські каратисти привезли нагороди з міжнародного турніру, що проходив в Одесі

Дев’ятий Кубок Світу з карате годзю-рю відбувся 29-30 квітня в місті Одеса. Для того, щоб потрапити на змагання, вихованцям клубу карате «Самурай» довелось виборювати перемогу на Чемпіонаті України, і з цим завданням наші спортсмени успішно впорались, здобувши право прийняти участь у змаганнях світового рівня.

До складу команди увійшли найсильніші спортсмени клубу всіх вікових категорій: Нерезенко Кіра, Лучанов Дмитро, Пятниця Матвій, Білобаба Владислав, Конюхов Ілля, Бровченко Іванна та Главатчук Діана.

Наймолодша спортсменка команди Нерезенко Кіра (категорія 6-7 років, – 20кг) не залишила своїм суперникам жодного шансу на перемогу, продемонструвавши добру техніку, вигравши всі свої поєдинки, вона посіла перше місце на п’єдесталі. Лучанов Дмитро (6-7 років – 20кг), вигравши трьох спортсменів з Казахстану, Азербайджану та Польщі, у фіналі здобув дострокову перемогу над представником Чехії 4:0, посівши перше місце на п’єдесталі.

Білобаба Владислав (10-11 років – 32кг) у першому відбірковому поєдинку дуже спірно програв представнику з Арменії, з рахунком 3:3 перемогу віддали супернику.

Представники клубу у більш старших вікових категоріях у напружених поєдинках виборювали собі прохід до фіналу, здобувавши перемоги над добре підготовленими спортсменами, але не змогли пройти до фіналів за «золото» та вдало виступили у фіналах за «бронзу»…
Пятниця Матвій (категорія 8-9 років – 25кг), перемігши 4 відбіркових поєдинки, програв півфінал дискваліфікацією, а у фіналі за «бронзу» переміг спортсмена з Румунії з рахунком 4:3.

Конюхов Ілля (категорія 12-13 років + 65кг) у відбіркових боях переміг спортсменів з Азербайджану, Білорусії, Латвії, Італії, у півфіналі з рахунком 3:2 програв представнику Азербайджану, а у фіналі за «бронзову» медаль переміг представника Ірану 4:2. Бровченко Іванна (категорія 12-13 років +60кг) здобула «бронзу».

Найстарша спортсменка команди Главатчук Діана (категорія 16-17 років – 52кг) у відбіркових зустрічах перемогла представниць з Латвії, Казахстану, Греції та Турції, у півфіналі дуже спірно програла спортсменці з Естонії 5:4, а у фіналі за «бронзу» здобула перемогу над румункою з рахунком 6:2.
Тож на рахунку команди клубу «Самурай» 2 «золотих» та 5 «бронзових» медалей на 9-му Кубку Світу з карате WGKF. Також клуб «Самурай» був відзначений «золотим» кубком та медаллю з рук віце-президента федерації за добре продемонстровану техніку та бойовий дух спортсменів.

1 thought on “Ямпільчани «фейєрили» на Кубку Світу

Comments are closed.

error: Content is protected !!