15 липня в пункті контролю для залізничного сполучення «Хутір-Михайлівський» прикордонники Сумського загону виявили речовину рослинного походження, скоріш за все, наркотичної дії.

Під час перевірки поїзда сполученням «Львів/Ковель-Москва» в неробочому тамбурі одного з пасажирських вагонів відбулося спрацювання службового собаки. Як з’ясувалося, у відсіку для інвентарю в поліетиленовому пакеті знаходилися 3 згортки з фольги – всі наповнені речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору.

Наразі прихована від контролю речовина, загальна вага якої склала біля 150 грамів, вилучена представниками Національної поліції встановленим порядком для проведення експертизи.

До Ямпільського відділення поліції направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

error: Content is protected !!