Про це повідомляє офіційний сайт селищної ради

 

Завершилися роботи на найбільшому в цьому році об’єкті «Капітальний ремонт тротуару по вул. Соборна – Спасо-Преображенська в смт Ямпіль». Розпочалися вони ще в травні місяці і тривали довгих півроку. Причини затримки робіт були різні; то не вистачало бруківки, чекати доводилося по 2-3 тижні, поки доставлять із Києва, то змінився колектив бригади, то погодні умови не сприяли виконанню… Але справа наблизилася до кінця, – зазначається у повідомленні.

 

У ході капітальних робіт на тротуарі виконаний і поточний ремонт сходів біля Меморіалу загиблим землякам, сходів до Братської могили і до Спасо-Преображенського храму, укладено бруківку і біля конструкції «Я люблю Ямпіль», що раніше не планувалося. Обсяг великий і роботи ці значно покращили і привабливість центру селища і безпечність руху пішоходів.

10 thoughts on “В Ямполі завершили ремонт тротуару, який тривав півроку

    1. Подякувати ?????????? Мы её выбрала , платили зарплату , а теперь ещё и быть ей благодарными за годы её * правления * ? Это не просто её работа , а скорее обязанность .

      1. в то же время доселе многие и долгие годы никто сии обязанности не исполнял. да, обязанность мера делать улучшения. и вроде бы за что хвалить, если обязанность ее такова и так. НО, у мера как и любого человека есть выбор, и она сделала выбор правильный. Она выбрала улучшения, хотя могла их не выбрать.

        1. У мэра нет выбора , он просто должен выполнят обещания , им данные – это как минимум , а максимум так это удивлять нас позитивными изменениями не перед очередными выборами , а РЕГУЛЯРНО !

  1. Ребята,давайте жить дружно). Мы всегда находим время на критику, но давайте смотреть правде в глаза! Тротуар есть? Есть! Качественный? Посмотрим,когда пройдет время! Мне лично нравится,красиво,удобно. Спасибо нашей местной власти! Делайте больше,лучше и все у нас будет хорошо!!!

  2. вибачте “местный”, а чому ви бачите роботу мера тільки зараз, як кажете перед виборами? Дахи ніхто не бачить, освітлення ніхто не бачить, грошей які виділяються на допомогу школам – ніхто не бачить, парки – не бачать.??? Чи всі зміни в Ямполі відбулися просто зараз. Я роботу бачу протягом вже не одного року, а весь термін перебування при владі Цибульки. І от дуже хотілося б щоб і попередники працювали на благо селища, їм кошти виділялись теж і зарплата платилась теж, а от роботи не видно. А уявіть якщо б і вони робили, Ямпіль вже б був як лялечка. Але чомусь негативу на адресу попередніх мерів я не чую, а людину яка, як кажуть, на своєму місці – цькують постійно. І ще цікаво, а чи ви “местный” завжди робите те, що забов`язані? Сумніваюся……., бо хто інших гудить сам нічого не робить.

    1. * Лара * ! С чего вы взяли что я хоть что то имею против теперешнего мэра ? Да я может поболее вашего её уважаю и ценю . Мой коментарий * кричит * о том что не надо дякувати , надо просто делать свою роботу . ВОТ И ВСЁ ! А то роздули тут целую драму из ничего . Надо внимательно читать , вдумываться и анализировать . Или я что то не правильное написал ? А что касается * предыдущих * , ну так очевидное на лицо , * их до сих пор ценят , уважают и благодарят * .

Comments are closed.

error: Content is protected !!