На собрании судей Шосткинского горрайонного суда предложение Государственной судебной администрации создать на базе Шосткинского горрайонного, Ямпольского районного и С.-Будского районного судов Шосткинский окружной суд Сумской области признано неприемлемым. Об этом информирует Шостка.Инфо с ссылкой на «Українське право».

 

«У суді вважають, що створення Шосткинського окружного суду на базі вищевказаних судів Сумської області не є найкращим варіантом, оскільки така мета укрупнення судів як необхідність скорочення видатків бюджету є досить сумнівною, бо в разі запровадження розподілу справ між всіма суддями новоутвореного окружного суду (розміщених у різних, достатньо віддалених одне від одного приміщеннях), судді будуть змушені їздити в різні приміщення суду, розташовані в населених пунктах окремих районів, що є відрядженням з необхідністю компенсації витрат на проїзд, добових та на проживання (найм житла)», -пишет издание.

 

По мнению представителей Фемиды, такие расходы будут существенными и постоянными.

 

Судьи предлагают создать два окружных суда: Шосткинский окружной суд Сумской области, территориальная юрисдикция которого распространится на Шостку и Шосткинский район, а также С.-Будский окружной суд (С.-Будский и Ямпольский р-ны).

6 thoughts on “Ямпольский райсуд могут реорганизовать

  1. Дивна якась логiка. То пенсiйний фонд в С-Буду то суд. A з якоi радостi? Населення Ямпiльського району 23 тис. чоловiк, а Середино-Будського- 16 тис. чоловiк. Населення на 7 тисяч менше, а всi установи тягнуть туди, поближче до “братського народу”.

    1. Пенсійний фонд не відстояла у свій час ні адміністрація, ні рада. Всі знали і мовчки спостерігали, бо НЕ ТРЕБА! Є ж більш важливі питання і проблеми, ніж потреби і комфорт простих жителів…

  2. Ну ето вовсе с нас издеваються почиму мы должны ездить в с – буду.? Походу мы вовсе не люди. А власте как всегда плевать на все ето. А мы страдаем

    1. И Хундая, два, не купить,бо це ж не ліс підпалювать и за кордон конторобасить!!!

    2. вова,для особо одаренных!!!Деньги на ремонт дорог,в район не заходили,а шли прямиком из держ.бюджета в обл.автодор!Знаю точно!Бо делал запыт на публичну информацию!

Comments are closed.

error: Content is protected !!