Триденний наметовий табір відбувся 28-30 квітня в лісах неподалік села Білиця

Цим заходом на території району стартував проект молодіжної організації «Молодь Ямпільщини» «Школа патріотів 2018», який проводиться за підтримки Управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації. Окрім весняного триденного табору, цим проектом передбачено ще чотири дводенні походи для молоді, які відбудуться протягом червня – жовтня.

Сорок п’ять учасників походу пішки подолали десятикілометрову дистанцію від Ямполя до околиці Білиці, де був розбитий табір. Діти були забезпечені сучасними наметами, спальними мішками та харчуванням. Окрім того, в таборі були встановлені намети – душ, великі павільйони для прийому їжі та проведення занять.

Головною частиною походу стала воєнізована гра, яка проводилась у нічний час. А в день на молодь чекали змагання з лазертагу, заняття з керування квадрокоптером, зустрічі з військовими та волонтерами. Окрім того, учасники АТО Костянтин Нерезенко та Сергій Волк провели для учасників табору курс військової підготовки.    

1

2

3

4

5

6

7

8

9

9а

10

11

12

13

14

15

15а

16

17

18

19

3 thoughts on “Відбулась «Школа патріотів» від «Молоді Ямпільщини»

  1. Було б доречно прибрати бурян на плитах біля Меморіала. Це, також один из моментів військово-патріотичного виховання.

  2. Велике спасибі організаторам походу!!! Цікаве дозвілля для дітей, особливо спілкування та досвід від учасників бойових дій!

Comments are closed.

error: Content is protected !!