В селі на Ямпільщині 53 коровам ветеринарна служба поставила страшний діагноз – лейкоз

Мова йде про невелике село Марчихина Буда, де для багатьох родин корови є єдиним годувальником

Люди запросили в село депутатів Сумської обласної ради Лілію Ричкіну та Андрія Божка, які відразу ж відгукнулись і провели в Марчихиній Буді прийом громадян.

Депутати разом з людьми обговорили проблему та визначили, яку допомогу вони можуть надати. Домовились разом вимагати повторного дослідження крові на лейкоз (результатам першого люди не вірять) та добиватись хоча б часткової компенсації в рамках обласної програми розвитку тваринництва.

1

2

4

3

News Reporter

7 thoughts on “В селі на Ямпільщині 53 коровам ветеринарна служба поставила страшний діагноз – лейкоз

    1. А что они коров едят???? Сырыми, или в банки закатывают?
      Извините за “черный юмор”, но почему сразу ветеринары виноваты? Думаете они работать не хотят? Если коров сдадут, чем же они заниматься будут? Вот народ! Чуть, что ищут виноватых где-то……….

      1. останутся одни котики и собачки, на них больше заработать можно.
        Європа епти

      2. Ветеренары имеют % от заготовки мяса мясокомбинатом. + Молоко от больных коров завод сухого молока забирает за копейки, а молоко которое продают в магазинах сделано из сухого молока. Вывод: ветеренари работают на заводы обдирая сельських жителей.

  1. Ух ты!!!!! Впервые слышу о каких-то %……..а это сколько? А откуда вы все это знаете??? Один из них? На заводы работаете??? ЛЮДЕЙ ОБДИРАЕТЕ!!!???

Comments are closed.