Учні Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 отримають новий комплект посуду. Кошти на його придбання виділив депутат Сумської обласної ради Андрій Божок

Ще наприкінці липня депутати обласної ради Андрій Божок та Лілія Ричкіна зустрілись з колективом навчального закладу, де обговорили проблемні питання функціонування школи. Одним з нагальних питань, які були озвучені перед депутатами, було забезпечення учнів закладу новим посудом.

Андрій Божок пообіцяв посприяти школі в цьому питанні і своє слово стримав. На останній сесії обласної ради, були внесені зміни до бюджету області, де, зокрема, було передбачено 15 тисяч гривень на придбання посуду для ямпільської школи. Тож, вже найближчим часом ця школа отримає новий комплект посуду для шкільної їдальні.

01 (1)

02 (1)

2 thoughts on “Для їдальні Ямпільської школи №2 придбають новий посуд

  1. А где та посуда на которую скидываются родители детей с 1-го по 5-е классы по 50 грн.с ребёнка каждый год ? И об этом ни разу не писали !

  2. Дорога адмінистрація школи! Дайте, будь ласка, пояснення з приводу посуди – кошти збираємо з батьків, кошти отримали з депутата… Вже треба посуд, що не б’ється абощо…

Comments are closed.

error: Content is protected !!