10-12 серпня на Ямпільщині відбулась 10-та воєнізована гра «Зірниця», організована молодіжною організацією «Молодь Ямпільщини». В триденній «війні за прапор» взяли участь близько тридцяти хлопців і дівчат, які і в день і вночі боролись за правилами партизанської війни в умовах максимально наближених до бойових.

«Зірниці» передував багатокілометровий марш кидок до місця проведення гри, в який на зустріч один одному одночасно вирушили дві групи учасників одні з Ямполя, а інші зі Свеси. На березі річки Івотка, в районі села Орлівка загони зустрілись та разом в брід переправились через річку до Кремлянського лісу, де опівночі розпочалась багатоденна війна. В цій грі було все, чим відома гра «Зірниця»: нічні розвідки, атаки на табір, бої за прапор, засідки та перехоплення. Особливо активно учасники боролись в ночі, коли під покровом темряви можна було непоміченим підкрадатись до табору суперника та не очікувано розпочати атаку.

Завершилась війна, як завжди, миром. Визначивши переможця загони об’єднались в спільний табір, де була організована розважальна програма.

6 thoughts on “На Ямпільщині грали в “Зірницю”

  1. Молодці! Відео дуже гарне. На мою думку, ваша діяльність дуже позитивно впливає на молодь нашого району. Продовжуйте у тому ж дусі!

  2. Патріотична молодь Ямпільщини – непереможна сила. Мужність цих хлопців викликає захоплення, гордість та довіру. Кожний похід вчить: взаємодопомозі, витривалості та патріотизму.

Comments are closed.

error: Content is protected !!