Перетворення на залізниці продовжуються і нажаль вони знову відбуваються не на користь людей, втративши в минулому році зупинку ряду пасажирських потягів на станції Янпіль позбулись ямпільчани і квиткової каси на зупинці Івотка. На щастя, електропотяги досі зупиняються на Івотці, проте зупинка повністю перестала освітлюватись в нічний час.

Як прокоментував  начальник станції Янпіль у віданні якого перебуває і зупинка Івотка, квиткова каса перестала працювати через фінансові проблеми Укрзалізниці, річ у тім, що вона вимагала значних витрат, таких як заробітна плата касирам, оренда земельної ділянки, проте себе зовсім не окупала. Тож керівництво прийняло таке рішення, щоб не терпіти збитки. Що стосується освітлення, то з уходом касирів вмикати його стало просто нікому, але через постійні звернення пасажирів, це питання знаходиться на стадії вирішення і освітлення буде відновлено.

А от розмови про закриття квиткової каси на станції Янпіль виявились чутками, найближчим часом по цій станції жодних змін не очікується, тож працюватиме вона в звичному режимі.

4 thoughts on “Без каси та освітлення

  1. Чому у нас в Україні все збиткове, і ні на що не вистачає коштів?

    Сільське господарство збиткове, залізничні перевезення збиткові, промислова продукція неконкурентна, дорожньє господаство збиткове,
    утримання галузей медичної, освітньої, культурної,
    суперзбиткове. Який же бізнес є дохідним: аптечний,
    гробовий, посада держслусжбовця, митаря, мера…
    Тобто майже всяка робота, яка направлена на створення матеріальних і духовних цінностей в Україні збиткова.

  2. А как вы прокомментируете ситуацию со станцией Свесса?! График работы касы изменили со всей недели на понедельник, вторник, четверг, пятница, суббота?!
    А так же на станцию пришла телеграмма от УЗ, что с 1 мая отменяется единственный на этом участке пассажирский пригородний поезд №961 Хутор-Михайловский – Эсмань!!
    Намерено ли руководство района вмешаться в эту ситуацию и не допустить отмену поезда??!!!

  3. А чего в кассе Ивотка нельзя продавать билеты на скоросные електрички и поезда, смотри и люди появились!!! И всем было бы удобно и не надо ехать за “тридьеветь земель”

  4. Ямпольчанам нужно обращаться, чтобы билеты на региональные электрички и поезда продавали в Ямполе. Например в Путивле вообще нету ж/д , а билеты на поезда продаются в ж/д кассе на автостанции.

Comments are closed.

error: Content is protected !!