У відомому вислові говориться про те, що весна покаже хто, де і скільки наробив за зиму. Але цього року все вийшло навпаки. Аномальні для України снігопади в кінці березня довели, що комунальні служби м.Суми не спроможні забезпечити елементарного, бо снігозбиральні машини існують тільки на папері, бюджетні кошти, які виділялися на паливо, пісок, сіль вже давно «освоєні» чиновниками міської ради. Ось і виходить, що і цього року зима для жителів міста, як говориться, настала зненацька. Особливо потерпають від негоди пенсіонери, одинокі та інші соціально незахищені верстви населення. І таких людей в м.Суми, де приватний сектор займає велику частину не мало. Так, пенсіонерка, жителька м.Суми, Валентина Сергіївна Кривоус, якій  в цьому році виповнилося 70 років, волею долі залишилась без родичів. Весняний снігопад 2013 року ізолював стареньку від зовнішнього світу : «Я пам’ятаю ще більші снігопади в 1957 та 1972 роках, але на той час міська влада піклувалася про людей, завжди була готова до таких ситуацій та й люди були більш добріші, завжди приходили на допомогу один одному», – каже Валентина Сергіївна.

Тому, не чекаючи, доки почне діяти міська влада, молоді сумчани, члени Радикальної Партії Олега Ляшка, беручи за приклад дії свого лідера, взяли лопати в руки і визволили зі снігового полону будиночок Валентини Сергіївни, а заразом і ще 25 пенсіонерів, що мешкають в приватному секторі. «Насправді для молодої здорової людини це неважко – взяти лопату й розчистити сніг. Та у сучасному обласному центрі звичайний снігопад чомусь створив проблему апокаліптичного масштабу. Чому? А тому, що місцеві  депутати та мер міста, що їздять на супер-дорогих авто і мешкають в «модних» районах Сум не готові до таких ситуацій, бо, по-перше, їм байдуже, що відбувається в місті,  по-друге – бюджетні кошти, направлені на покращення життя сумчан, йдуть на сумнівні проекти та на особисте збагачення чиновників.

Тому я закликаю представників інших політичних партій Сум не свистіти в дудку і не блокувати трибуни, а брати лопати і йти на допомогу своїм виборцям» – коментує ситуацію кандидат в депутати Сумської обласної ради від Радикальної Партії Олега Ляшка Юрій Обод.

Сумський осередок Радикальної партії візьме під шефство цих стареньких і буде допомагати їм і надалі. 

* на правах реклами

1 thought on “Радикальна партія Олега Ляшка рятує Суми від снігу

Comments are closed.

error: Content is protected !!