Як повідомив директор ДЮСШ Микола Корж, 9-11 травня в місті Харкові відбувся Відкритий чемпіонат Світу з кемпо-карате  і кобудо. В ньому взяли участь 812 спортсменів, що представляли 8 країн. В змаганнях брали участь збірні різних федерацій бойових мистецтв, в складі Всеукраїнської федерації Айкі-Будо в чемпіонаті прийняли участь спортсмени Ямпільської дитячо-юнацької спортивної школи  начолі з відомим тренером-викладачем відділення карате Святославом Беспалим.

Результати виступів наших земляків перевершили всі очікування. В складі команди виступали 9 спортсменів, з яких найбільших успіхів досягли Олександр Мороко (м. Дружба) 1 місце в ката та 1 місце КОБУДО (формальні вправах зі зброєю), Діана Прихожа (м. Дружба) 2 місце в ката та 1 місце КОБУДО, Ігнатенко Костянтин (смт Ямпіль) 3 місце ката та 1 місце в КОБУДО, Кусовський Станіслав (м. Дружба) 2 місце в ката та 3 місце в КОБУДО, Шевчик Ігор (м. Дружба) 2 місце ката та 1 місце в КОБУДО. Всі переможці виконали норматив звання «кандидат в майстри спорту» згідно кваліфікаційних вимог.

Щиро вітаємо наших спортсменів з успіхом. Особлива подяка батькам вихованців ДЮСШ за їх підтримку та допомогу у виїзді команди на змагання. Попереду ще багато роботи, адже результати треба втримати.

error: Content is protected !!