Незважаючи на те, що навчальний рік уже розпочався, дитячий садочок «Малятко» в Ямпільському районі, що на Сумщині, і досі не працює. Ця обставина обурила голову Сумської обласної державної адміністрації Юрія ЧМИРЯ, про що він повідомив на своїй сторінці у Facebook.
«За 2013 рік ми додатково створили 1 054 місця у дошкільних навчальних закладах Сумщини, адже це повноцінне виховання та навчання наших дітей.
Разом з тим дитсадок «Малятко» Ямпільського району взагалі стоїть без даху. Про це мені повідомила громада. Роботи профінансовані, тому мали бути завершені. Але дитсадок до сьогодні не працює, а навчальний рік уже триває!
У мене запитання: чому мовчать відповідні служби? Поставив завдання голові Ямпільської райдержадміністрації: за 10 днів завершити перекриття даху. З 21 числа об’єкт має запрацювати, а діти виховуватися у комфортних умовах – це моя вимога як губернатора», – написав Юрій Чмирь.

Джерело: http://regionews.sumy.ua/

3 thoughts on “За 10 днів у «Малятка» має з’явитися дах

  1. Сомневаюсь, что кто-то вообще зашевелится. ЛЕТО стояла крыша и что-то ждала……….наверно дождей, которые теперь не дают работать людям на этой самой крыше. А куда же нам детей девать? Неужели лета было мало????

Comments are closed.

error: Content is protected !!