– Необхідно терміново вирішити питання по недобудованому п’ятиповерховому будинку в селищі Ямпіль, – таку думку висловив голова районної державної адміністрації Ігор Палагин під час участі в «круглому столі» з керівниками районних осередків політичних партій, який відбувся 12 листопада в прес-центрі Ямпіль.INFO

– Селищна рада минулого скликання продала п’ятиповерховий житловий будинок в смт Ямпіль, але і досі він недобудований і продовжує руйнуватись. Щоб заново збудувати будинок  навіть в такому виді не вистачить і 10 мільйонів гривень. Тож, можливо його варто купити за кошти районного бюджету і віддати на службове житло для лікарів, яких в районі не вистачає, або зобов’язати селищну раду викупити його і зробити комунальним будинком для ямпільчан. 

– В такому стані залишати будинок не можна. Тим паче, що його розбирають на цеглу і в будь-який момент  можуть  пошкодити його основу. Окрім того, йдуть невідворотні процеси розмивання даху. Тож, рішення треба приймати якнайшвидше і займатись цим в найближчий рік. Хотілось би, щоб це було спільне консолідоване рішення політичних сил району, – зазначив голова райдержадміністрації.

5 thoughts on “І. Палагин: Необхідно терміново вирішити питання з недобудованою п’ятиповерхівкою

  1. А почему не провести расследование на каком основании был продан дом…куда ушли денежные средства…привлечь г-на Чубуна к уголовной ответственности и обязать вернуть в местный бюджет уворованные деньги.

    1. согласен на 100%
      народная мудрость :
      что бы купить что то не нужное , надо сначала продать .

  2. Давайте, господа владельцы дома, прокуроры, депутаты, дождемся, пока обломки этого дома не унесут жизни наших детей. Как недавно в Шостке, например. Тогда будем брызгать слюной и искать виноватых.
    А люки на канализацию в Ямполе нашлись. После трагедии во Львове. Хозяин новых люков, он же, скорее всего, и хозяин недостроя…

  3. пора прекратить печатать этого “деятеля”,создается такое впечатление, что работает только он. На фоне его, глава администрации просто “отдыхает”. Он уже и так достаточно пропеарился.

  4. “Житель Ямполя”, по всей видимости, “прекращать печатать”, “пЕариться” любитель еще тот.
    Пиарится, как правило, личность публичная. Цель комментов на сайте – высказаться, и обозначить проблему. Решать которую надо власти. Власть, и Палагина в том числе, мы наняли на работу и платим ей деньги за это.

Comments are closed.

error: Content is protected !!