Що подарувати коханим і близьким на 8 березня, чи будь-яке інше важливе свято? Досить часто над цим питанням замислюється кожен з нас, адже нам дійсно важливо, щоб цей дарунок був потрібним, бажаним і дарував нашим близьким лише позитивні емоції.

Дивно, але люди часто краще сприймають, на перший погляд, прості та недорогі подарунки, які ми обираємо і даруємо від всього серця, ніж коштовні речі, що куплені на швидку руку.

Чудовим варіантом для подарунку – є предмети з фотографією коханої людини та індивідуальним написом. Це можуть бути подарункові магніти, або чашки. Тим паче, що виготовити їх зараз більш ніж просто – достатньо зробити замовлення через інтернет. Висока якість виробу та професійна робота дизайнера – гарантується.

Зробити замовлення можна на сторінці магазину канцелярії «Глобус» (розміщений в Ямполі в колишньому «Будинку побуту») в соціальній мережі Вконтакте http://vk.com/magazun_yampil , або за електронною адресою as-ua@yandex.ua Вартість виготовлення: магнітів – 10 гривень., чашок – 85 гривень.

Зразки дизайну чашок на замовлення:

Зразок дизайну магнітів на замовлення:

error: Content is protected !!