Народна мудрість говорить: “Немає в світі пороку більшого, ніж наклеп на іншу людину”. Напевно, про це забули ті, хто з таким завзяттям “обливають брудом” настоятеля ямпільського Свято-Георгіївського храму отця Миколу. Ця історія для Ямполя не нова, але останнім часом пліткарі перейшли всі допустимі норми моралі. Вони пишуть образливі листівки і розвішують їх по всьому Ямполю, розсилають ганебні повідомлення в соціальних мережах, пишуть коментарі і навіть розсилають смс-повідомлення. 

Більшість ямпільчан добре знає, хто робить ці ганебні речі, але жоден суспільний осуд цих жінок не зупиняє. Вони діють підло і підступно, намагаючись не лише очорнити  настоятеля храму, а і образити всіх, хто його підтримує. Заради своїх злих намірів вони готові на все, яскравим прикладом цьому є образливі коментарі в соціальних мережах. Пишуть вони їх не від свого імені, а від імені знайомих отця Миколи, створюючи для цього навіть сторінки з їх фотографіями. В такий спосіб вони намагаються посварити настоятеля з найближчими прихильниками, створити брехливе враження того, що його ямпільчани засуджують і помститися всім тим, хто не підтримує їх точку зору.

Чого ж насправді домагаються ці люди? Вочевидь того, щоб отець Микола був усунутий від богослужінь в Свято-Георгіївському храмі. Їх дратує його активна благодійна та місіонерська діяльність, системна робота з молоддю. Тож, вони готові на все, щоб їй завадити. Це дуже прикро, адже самі ямпільчани неодноразово висловлювались за те, що вони підтримують свого настоятеля і бажають, щоб він і далі виконував свій священний обов’язок в Ямполі. На жаль, дві-три людини з іншою точкою зору вважають, що можуть нав’язати свою думку тисячам людей.

Їх дійсно дуже мало, але їх сила в тому, що вони не зважають на моральні норми і вдаються до підлих засобів. Тож, не дивуйтесь, якщо вам на очі потраплять брудні листівки на стовпах, написані буцімто кимось з відомих вам людей, чи ви прочитаєте образливі коментарі та повідомлення в соціальних мережах від їх імені. Знайте – це брехня, підла справа двох-трьох жінок, що навіть не проживають в Ямполі, але роблять все для того, щоб помститись ямпільчанам.    

error: Content is protected !!