Одним з найважливіших питань, які розглядались на останній колегії райдержадміністрації, було питання виконання програми соціально-економічного розвитку району. Доповідь начальника управління економіки була б неповною без співдоповідей голів найбільших населених пунктів району, які мали б розповісти про проведену роботу у свої містах і селищах.

Першою виступила Ямпільський селищний голова Наталія Цибулько, яка висловила впевненість, що під її керівництвом селищна рада виконала великий обсяг робіт і має хороші починання. Зокрема, вона розповіла про виділення з бюджету селищної ради майже пів мільйона гривень на капітальний ремонт дахів трьох будинків і даху каналізаційно-насосної станції. Зазначила, що селищній владі працювати важко, адже казначейська служба з затримкою перераховує платежі.

Та найбільше присутні чекали виступу Дружбівського міського голови Андрія Примаченка. До останнього накопилось найбільше питань, адже за останні шість місяців у ввіреному йому населеному пункті майже нічого не було зроблено. Напевно, розуміючи це і побоюючись гострих питань, міський голова Дружби вирішив взагалі проігнорувати засідання колегії.

Не явка чиновника викликала справедливе обурення, як у членів колегії так і присутніх на її засіданні.

–          Все частіше  до райдержадміністрації звертаються мешканці міста Дружби з проханням вирішити проблемні питання, що знаходяться у віданні Дружбівської міської ради, – зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Рябухін. – Що можна сказати, якщо мер Дружби, сам колишній військовий, за пів року не надав жодної допомоги військовим залізничного батальйону, що зараз знаходиться на території міста.

1 thought on “Дружбівський міський голова проігнорував свій виступ на колегії

  1. “військовим залізничного батальйону, що зараз знаходиться на території міста.”
    Ого, впервые слышу про это, ничего не путаете??

Comments are closed.

error: Content is protected !!