17 серпня близько 20 години в селищі міського типу Ямпіль на вулиці Шевченка сталася ДТП – повідомляє прес-служба УДАІ в Сумській області.

3-річний хлопчик, який приїхав до бабусі в гості, грав на вулиці біля будинку, в цей момент по дорозі проїжджав скутер. За попередніми даними, хлопчик почав рухатися до проїжджої частини і вийшов на неї, водій скутера не зміг уникнути наїзду на малюка. В результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження.

Надалі водій скутера сказав бабусі дитини своє ім’я і прізвище та поїхав у невідомому напрямку. Як виявилося, дані відповідали реальності, в ході проведення розшукових заходів працівниками ДАІ було встановлено місцезнаходження людини, яка причетна до даного ДТП, ним виявився житель селища міського типу Свеса.

За даним фактом проводиться перевірка.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

3 thoughts on “Свесянин збив малюка в Ямполі і зник з місця ДТП

  1. вовсем виновата бабушка 20:00 ребенок должен быть в доме

  2. Где это такое прописано,когда кому надо быть дома.Да еще летом,когда же тогда детям еще быть на свежем воздухе.А вот правила для водителей прописаны….

  3. Правила прописаны, не только для водителей, а и для пешеходов и других участников дороги. Любой кто находиться на дороге является участником дорожного движения. С одной стороны бабушка виновата что не уследила за ребенком, с другой стороны и мопедист который не учел дорожную обстановку. Кто больше разберутся без нас.

Comments are closed.

error: Content is protected !!