День Незалежності, який українці відзначали напередодні, має особливе значення для молоді, яка народились і виросла в незалежній суверенній Україні.  Це ще раз довели ямпільські молодіжні організації, які з нагоди свята влаштували цілий ряд патріотичних заходів.

Молодіжна організація «Молодь Ямпільщини» додала святкуванню Дня Незалежності в Ямполі національних барвів. В центрі селища члени організації розгорнули великий плакат з написом «Україна – це ми!» на якому кожен бажаючий міг залишити відбиток своєї руки жовтими і синіми фарбами. Охочих долучитися до акції виявилось чимало, але особливо активними виявились діти.

Не обійшлось цього року і без традиційного запуску патріотичних ліхтариків. На честь 23 річниці з Дня Незалежності України активісти «Молоді Ямпільщини» втретє  поспіль влаштували масовий запуск небесних ліхтариків синього і жовтого кольору.

Нагадаємо, 24 серпня в Ямполі відбулись урочистості з нагоди 23 річниці з Дня Незалежності України. Всі новини спецтеми День Незалежності 2014.

error: Content is protected !!