Твоя сім’я найдружніша, найбільш креативна, талановита і взагалі найкраща? Розкажи про це нам – приймай участь у сімейному фотоконкурсі від «Голос часу» та магазину подарунків «Глобус».

Якщо твоя сім’я дружна і весела, якщо всі ви захоплені однією цікавою справою або спільним хобі, якщо кілька поколінь твого сімейства з радістю проводять час разом – запрошуємо взяти участь у фотоконкурсі «Моя родина – гордість моєї країни».

Умови конкурсу:

Крок 1: Надішліть фото своєї сім’ї на електронну адресу as-ua@yandex.ua, або додай її в групи Ямпільської інтернет-газети в соціальних мережах Вконтакте та Однокласники.

Крок 2: Голосуйте за вподобані фотографії інших учасників.

Крок 3: Перемагайте і отримуйте один з подарунків від спонсора – ямпільського магазину подарунків та канцелярії «Глобус» (смт Ямпіль, б. Ювілейний, 4)

Сім’ю-переможницю визначать організатори конкурсу – вона отримає головний подарунок. Окрім того сім’ї, які набрали найбільшу кількість голосів у соціальних мережах, щотижня отримають заохочувальні подарунки. Фото переможців будуть опубліковані на сторінках районної газети «Голос часу».

Бажаємо успіху!

error: Content is protected !!