Як повідомили Ямпіль.INFO в Ямпільському відділенні поліції, операція триватиме з 6 по 17 лютого з метою виявлення та притягнення до відповідальності підпільних виробників оковитої.

Покарання за дане правопорушення передбачене статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення (виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, виготовлення або зберігання без мети збуту апаратів для їх вироблення) у вигляді накладення штрафу до десяти неоподаткованих мінімум доходів громадян.

Поліція звертається до жителів району не порушувати законодавство й усвідомлювати наслідки протиправних дій, пов’язаних із зберіганням та збутом самогону або інших міцних спиртних напоїв домашнього виготовлення.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про факти самогоноваріння, просимо повідомляти за телефонами: (05456)-2-12-60 або «102» з мобільного. Адже, лише спільними зусиллями ми зможемо подолати це велике соціальне зло, що становить небезпеку й сприяє поширенню пияцтва, і, як наслідок, призводить до вчинення злочинів та правопорушень.

5 thoughts on “На Ямпільщині шукатимуть самогонні точки

  1. Что значит с 6 по 17 лютого. По моему не хватает точной даты,времени проверки,не указаны адреса самогонных точек.А то кого-то из самогонщиков дома не будет.

  2. Лучше бы искали преступников, а не за самогонщиками гонялись. Совсем делать нечего нашим “Полицейским”.

  3. Народ а давай по приколу сбросим сюда все адреса Ямпольских самогонных точек (все и так все знают) и посмотрим как же наша доблестная полиция на это прореагирует. Насколько подымут показатели. Только вот есть такое чувство что просто самогонщики цену подымут на свою продукцию так как отстегивать больше придеться.

Comments are closed.

error: Content is protected !!