За підрахунками правоохоронців вандали спаплюжили близько двадцяти могил. Зараз вкрай важливо встановити родичів, близькі яких були у них поховані

Про це Ямпіль.INFO повідомили в Ямпільському відділенні поліції

Як вже повідомляло наше видання, 21 жовтня працівниками поліції було викрито «цвинатрних» вандалів, які обкрадали місцеві кладовища в м. Дружба. Ними було розкурочено близько двох десятків місць поховань. Зловмисники цікавились виключно металевими елементами, а саме: хрести, постаменти та огорожі.

Осіб, причетних до скоєння даного злочину встановлено та в них було вилучено розграбоване майно з цвинтарів. За цими фактами слідчі відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ст.297 «Наруга над могилою», в рамках якого поліцейські встановлюють кількість понівечених могил. На даний час поліція розшукує родичів, чиї близькі поховані на цвинтарях в м. Дружба.

Всіх потерпілих просимо звернутися до чергової частини відділення поліції за телефоном (05456) 2 – 12 – 60 або безкоштовно «102» з мобільного, а також безпосередньо до чергової частини Ямпільського відділення поліції, яке розташоване за адресою: вул. Спасо-Преображенська, 15, смт. Ямпіль, Ямпільський район, Сумська область.

я1

я2

3 thoughts on “Вандалізм в Дружбі: поліція встановлює постраждалих від злочину

  1. аж душа болит на такое смотреть? как , КАК так можно? ВЫ вообще люди?

    1. Причём хоть в этой теме какие то и чьи то то *здобудки* ? Что общего у вандалов и * здобуткив * ? Уж лучше бы ты наверное побыл на майдане ! Для пострадавших это трагедия , а он о * здобудках * !

Comments are closed.

error: Content is protected !!