Напередодні Дня Перемоги тематичний захід відбувся в районному Територіальному центрі з соціального обслуговування.

На ветеранів традиційно чекав невеликий концерт у виконанні школярів та зустріч з очільниками району та керівниками соціальних служб.

я1
я2
я3
я4
я5
я6

18 thoughts on “В Ямполі вшанували ветеранів

  1. якщо можливо, то зазначте, якого року народження ветерани?

  2. Сусідка поскаржилась, під загрозою звільнення з роботи, бути 9 травня на мітингу в місті Дружба, яка показуха для чиновників, не так щоб нагальні питання віришували, кошти на мітинг списати. Ганьба!

    1. придет разнарядка сверху, так эти твари людей на встречу хоть с чертом погонят. Животные.

    2. Г-н Чалков, а что Ваша соседка не празднует 9 Мая, она что сожалеет гибели 3 рейха? И просто прийти на Братские могилы (где похоронены больше 17000 чел.) 9 Мая показуха для чиновников?!Вы о чем вообще??? У Вас с головой все в порядке?!

      1. Вовсе мире не празднуют а скорбят. А у вас все радуются что столько людей положили

        1. Радость по поводу победы, а скорбь по погибшим, смешанные чувства… А фраза весь мир очень не точное выражение .Мы уже слышали про весь мир с нами… На словах.. А на деле?!.. Ибо судить надо по делам, а не по словам.. Мое мнение!

        2. Алеша, скорбят те кто проиграли в той войне, а мы радуемся тому, что наши деды, вопреки т.н. “союзникам” победили фашизм и не дали своим потомкам стать абажурами. Или, по логике бандеровцев, лучше бы пили “Баварское”? Так сосали бы баварские. сосиски

        3. Украина отмечает День победы над нацизмом!Закон Украины!!!!

      2. Чому бути проти радянскьої влади означає бути прихильником фашистів/нацистів? Чому не можна бути проти обох тоталітарних режимів? Навіщо святкувати перемогу Гулагу над Бухенвальдом? 9/8 травня – день пам’яті усіх загиблих. А радянсьньку символіку – на смітник історії, як і свастику чи імперський японский прапор.

  3. Животными станем мы, если забудем эту войну и не важно как её сейчас называют …

  4. Мёртвых не поднять, а сейчас посевная, чиновникам надо списать деньги на показуху, а когда бездомному Ткаченко Николаю Леонидовичу 26.12.2019 ампутировали две стопы и я привёз в Ямполь больницу костыли по его просьбе,а мне потом доложили что Ткаченко Н.Л. в тубдиспансере в г.Шостка. Два года назад поднял вопрос по бездомному, Харитонов Е.И. с Родаман И. надо конкретно указать что делать. Вот и конкретно: общественное обсуждение поменять статус города. Я всем говорю, не так калека на ногу как на голову,прибор показал.

  5. Какое отношение имеют чиновники к посевной в Дружбе??? А для чего менять статус города?

  6. Раніше було селище міського типу, спірне питання вірішує референдум. 1. Підприєці будуть сплачувати податок не як в місто. 2. Оцінка нерухомості, землі також не як місто. з. Ні по якіх крітеріях не відповідає як місто, залізничники не робітники, а службовці. 4. Численнісь населення не як місто, села існують з більшим населенням. 5. Зміна назви на “Хутір-Михайлівськ”, історична назва яка була, декомунізація. 6. Заробітчани живуть по реєстрації, зато померли, як живі знаходяться на обліку. 7. Чиновникам менша зарплатьня, чисельність також. 8. Бюджетом залякують населення, ставлення як якомусь бидло, тиск адмінресурса. 9. Після виборів парламенських, буде один Шосткинський район, а міста не буде.

  7. Чалков! Ты -не Ленин! Не баламуть народ! От перестановки слагаемых….

  8. Я одноосібних рішень не приймаю, населення залякано тиску адмінресурсу, на засіданнях кругого столу ще й соціальний аспект спірного питання статут міста стоїть питання. Ленін кат, також рудий був.

  9. Учи историю, рудий! Если бы в царской России все было прекрасно и хорошо В. И. Ленина Ульянова выгнали бы пинками! Кризис власти был, как и сейчас, но ты не Ленин (повторюсь), хоть и рыжий!

Comments are closed.

error: Content is protected !!